FOTO-VIDEO: Medicul Vasile Stănculete a plecat în America

Nu, cunoscutul medic ginecolog de la Spitalul 700 nu a plecat definitiv peste Ocean. Nu a plecat nici să profeseze, nici să se specializeze. Și-a luat familia și a plecat într-un binemeritat concediu.

Medicul a vrut să împărtășească din experiențele trăite în "țara tuturor posibilităților" și a postat pe pagina personală de facebook câteva fotografii cu o parte dintre cele mai importante obiective din Washington, D.C., capitala Statelor Unite.

Renumitul medic, alături de soție și fiul acestora s-au fotografiat în fața Capitoliului Statelor Unite ale Americii, clădire care servește ca sediu al guvernului pentru Congresul Statelor Unite ale Americii, ramura legislativă a guvernului federal al Statelor Unite ale Americii, au bătut, apoi, la poarta Casei Albe, după care au mers la un meci de fotbal american. Toate postările de pe facebook au primit sute de aprecieri.

Pe pagina de socializare a medicului a fost postat și un filmuleț în care se vede cum ginecologul gorjean se pricepe și la practicarea sporturilor nautice. 

 

 

Adauga comentariu