Imagini incredibile postate pe facebook. O cireadă de vite, la păscut lângă Coloana Infinită

Imaginile au fost surprinse astăzi, la prânz, iar fotografiile au devenit imediat virale pe internet. Marius Bălu, consilier local la Fărcășești a făcut pozele și povestește cum s-a întâmplat totul. 


„ Mergeam până la Drăgoieni să mă întâlnesc cu cineva, iar când am trecut de giratoriul de la Coloană am văzut niște vite stând la umbră în zona fostei unități militare. Când m-am întors nu mai erau acolo. Am intrat pe strada ce duce la Colegiul „Virgil Madgearu” și atunci am văzut animalele care intraseră în Parcul Coloanei. Am început să fac poze și atunci polițiștii locali au venit să scoată vitele din parc. A fost ceva incredibil. Erau și niște turiști care fotografiau și se minunau.” a comentat Bălu.

 

Reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu susțin că agenții desemnați să păzească Parcul Coloanei au sunat imediat la ecarisaj, iar animalele au fost îndepărtate. „ Urmează să fie identificat proprietarul pentru a fi sancționat conform legii, iar în funcție de raportul ce va fi întocmit de polițiștii locali, urmează să stabilim dacă se impune luarea unor măsuri și în ceea ce îi privește și pe aceștia.” a precizat Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

Adauga comentariu