Minune! Bărbatul din Curtișoara a fost declarat mort dintr-o eroare. Trăiește, dar este grav rănit

Marian Roșca, gorjeanul despre care toată comunitatea a aflat, astăzi, că a murit în urma prăbușirii viaductului  Morandi de lângă orașul italian Genova, este în viață.  Fratele acestuia a mers la morgă pentru a recunoaște cadavrul, dar și-a dat seama că nu este Marian, așa că l-a căutat în spitalele în care fuseseră duse victimele teribilului accident.  Acolo a fost găsit în viață, dar starea lui este una foarte gravă.

Eroarea ar fi plecat de la autoriățile italiene care ar fi găsit în cabina TIR-ului  un cadavru și actele gorjeanului. În realitate ar fi vorba despre colegul șoferului din Curtișoara.

Astăzi, prietenii l-au deplâns pe Marian, inclusiv pe pagina sa de facebook, iar acum mesajele de condoleanțe s-au transformat într-unele de susținere. Vestea este văzută de apropiați ca pe o minune, mai ales că astăzi este ziua Sfintei Marii.

"Autoritățile italiene au făcut o confuzie, nu a murit, este in viața grav rănit dar trăiește. Doamne ajuta sa te faci bine!" a scris Mircea, unul dintre prietenii lui Marian.

"Dragi prieteni, va rog din suflet răpiți-vă fiecare câte un minut din timpul vostru și rugați-va la Dumnezeu, ca în această zi sfântă să aibă grijă de Marian Rosca, să se facă bine, sănătos!" a scris Valentin, un alt prieten de-al gorjeanului.

O porţiune a viaductului Morandi s-a prăbuşit marţi lângă oraşul Genova, iar cel mai recent bilanţ arată că cel puţin 39 de oameni au murit, alţi 13 sunt răniţi în stare gravă, iar zece sunt daţi dispăruţi. 

Adauga comentariu