Șef nou la Poliția Locală Târgu Jiu

Florin Băluță, șeful serviciului Ordine Publică 2, este începând de astăzi noul director executiv adjunc al Poliției Locale Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut de către primarul Marcel Romanescu, nemulțumit de activitatea Poliției Locale. Picătura care a umplut paharul și l-a făcut pe edil să ia decizia numirii unui nou director a fost ultimul incident de la Coloana Infinită, atunci când mai multe vite au ajuns să pască în apropierea celebrei opere a lui Constantin Brâncuși. Mai mult, reprezentanților Poliției Locale li se impută faptul că le-ar fi luat prea mult timp pentru a-l identifica pe proprietarul animalelor în vederea sancționării.

„ Așa s-a obișnuit Poliția Locală să funcționeze în perioada anterioară. Eu am primit un raport la 12 ore de la incidentul de la Coloană în care mi s-a spus că încă nu a fost identificat proprietarul animalelor. Putea să se rezolve totul foarte repede. Tocmai din acest punct de vedere am avut o discuție foarte dură cu domnul director Florin Urdea și am luat decizia de a numi un nou director executiv adjunct în persoana domnului Florin Băluță, cel care va gestiona de acum astfel de situații.” a spus Marcel Romanescu. Acesta a mai precizat că ultimele întâmplări în care a fost implicată Poliția Locală va atârna consistent în evaluarea anuală a funcționarilor publici.

Florin Băluță a mai fost în trecut directorul adjunct al Poliției Locale Târgu Jiu, dar a fost trecut pe un post de șef de serviciu.

Adauga comentariu