"Ţara" te vrea votac şi prost!

Dacă Ţara are nevoie de ceva, orice, i se va da – din orice poziţie, dar i se va da. De exemplu: dacă Țara are nevoie de carte, i se dă carte în ritm alert. Au existat cazuri în care, în numai 1 an și jumătate, 188 de deţinuţi, care, până la tragicul eveniment al încarcerării, nici măcar cărți de colorat nu citeau, au produs 425 de lucrări ştiinţifice. 188 de deținuți și-au redus pedeapsa cu 34 de ani în numai 1 an și jumătate! Există și deținuți care au reușit performanța să producă 10 cărți în acest interval de timp. Cărți în care hoții ne vorbesc despre corectitudine economică, violatorii despre însemnătatea preludiului și plagiatorii despre necesitatea ghilimelelor. De aceea avem viitorul între paranteze. Cărtărescu, fă-te că lucrezi!

Salut, sunt Victor Lungu şi vreau să vă anunţ că, azi, un fan al lui Liviu Dragnea, mult prea încarceratul fost preşedinte al PSD, a trecut la PNL. Cu asta sper că ne-am lămurit: Uniunea Social Liberală, Frontul Salvării Naţionale şi alte chestii care ne „salvează”, încontinuu, de 30 de ani, trăiesc, interşanjabil, traseistic, pe lipsa de dorinţă de informare a tuturor mânuitorilor de ştampilă. Şi fură în continuare de la noi. Deputatul de Giurgiu, Alexandru Andrei, a anunțat că intră în PNL. Este vorba de același deputat care acum aproape un an, pe 21 iunie 2018, era scutul uman al lui Liviu Dragnea pentru a-l feri pe acesta de întrebările incomode ale jurnaliștilor. Acum susține că e politician vertical „care a ales să respecte rezultatul alegerilor din 26 mai”. Motiv pentru care schimbă salopeta socialistă cu papionul liberal. Se poate râgâi a caviar şi Moet şi de sub săgeata liberală, nu numai de sub cei trei trandafiri. Pentru a-l parafraza pe unul dintre „tătucii” Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu: „este înfrângerea voastră în aceeași măsură cu este înfrângerea mea”. Deci, ce, cine, când, cum şi cui, administrează plăcuţe suedeze? Şi, mai ales, de ce?

Vă zic eu: o gaşcă de politicieni, căţărată la putere, ne-a furat timpul. Protestăm degeaba împotriva lor, că au complicii printre noi: neinformaţii, exaltaţii, ticăloşii, proştii, intersaţii şamd. Noi protestăm, ei ne fură timpul, irecuperabilul timp. În 30 de ani, gaşca aceasta politică şi complicii lor, au întors pe dos scara de valori, reperele morale, au distrus, sistematic, educaţia. Un popor needucat, este un popor uşor de manipulat. Avem la vot şi în piaţa publică, „la dezbateri”, rezultatul a 30 de ani de needucaţie. Cu mici excepţii, şcolile din România au produs „asistaţi mintal” şi rebuturi sociale, votacul perfect spălat pe creier şi total dezinteresat de viitorul comunităţii în care trăieşte. Care nu conştientizează că a pierdut 30 de ani din viaţă, în care putea să evolueze, să crească, să se deştepte. Sau măcar să lase pe alţii să o facă, să nu fure şi timpul altora. Trăim într-o ţară aflată mereu în criză şi în experimente politice. Dar nu mai avem timp de experimente. Evoluţia României spre întâlnirea cu valorile lumii civilizate este atât de lentă încât, cu siguranţă, generaţia mea nu va mai trăi într-o ţară în care să se respecte regulile şi legile – cei puşi să le vegheze sunt primii care se defechează pe ele; o ţară în care să fie recunoscute valorile morale şi în care fiecare să primească ceea ce merită. Timpul generaţiei mele a fost furat. Din păcate au să vă fure şi pe voi, că vă place să fiţi furaţi. O minciună frumos coafată vă ţine loc de „ţară ca afară”. Doar că ţara aceasta este ţinută de mizerabili autohtoni – cu educaţie, „prinţipuri” şi morală de „da’ las’ că merge şi aşa”.

Acum se fac combinaţii de câte partide şparlamentare există, luate de câte aleşi au. De altceva nu-i duce capul pe politicieni. „Votul din 26 mai ne obligă”, „avem mandatul poporului”, bla-bla-bla, aşa că se mai racolează ceva – să se facă numărul, să se scoale „ăia” din jilţul guvernării, să se aşezei „ei”. După deputatul Alexandru Andrei, liberalii negociază cu deputatul Adrian Mocanu, ins trecut prin cinci partide până acum. Se pune „umărul”, ca să zic aşa, la conturarea unei majorităţi anti-PSD în Parlament, în vederea votului pentru viitoarea moţiune de cenzură. Dar chiar aşa, să ne mai omoare un an din viaţă, propunându-ne „schimbare” prin deputatul de Buzău trecut, pentru propriul interes, prin aşternuturile PSD, PSRo, UNPR, PMP şi ALDE? Puie, v-am zis!

Şi, gata!

Adauga comentariu